BRESS
Alles weten over onze COVID-19 maatregelen? Klik hier.

Squash competitie

22 september 2020

Sinds kort heeft BRESS nu ook een Squash team, deze gaat deelnemen aan de competitie heren Eerste Divisie B. Het team speelt vanaf 18 september elke vrijdag een wedstrijd tegen de teams uit de competitie.

Vrijdag 18 september wordt de eerste wedstrijd bij BRESS thuis gespeeld. Het team van BRESS Breda H1 speelt dan tegen het team H2 van Squash Utrecht. De week erop gaat BRESS Breda voor het eerst uit spelen, deze wedstrijd wordt gespeeld tegen H2 Simmons & Simmons in Houtrust. De competitie bestaat uit 9 teams, waarbij er zowel een keer uit als thuis wordt gespeeld. Vrijdag 5 maart speelt het team van BRESS hun laatste wedstrijd van het seizoen, deze wordt thuis gespeeld. Lijkt het jou wat om een keertje bij deze wedstrijden te komen kijken, dat kan!

Natuurlijk kan jij ook nog komen squashen! We hebben elke dag door de weeks maar liefst 6 banen beschikbaar, voor beginners en ervaren spelers.

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.