BRESS
Alles weten over onze COVID-19 maatregelen? Klik hier.

The BRESS Bucket List is BACK!

Win jouw ultieme Bucket List ervaring!

Yessss, je leest het goed: de BRESS Bucket List is terug! Check hier onder wat je afgelopen jaar gemist hebt en zorg ervoor dat je dit jaar zoveel mogelijk bij BRESS aan het sporten bent, want je moet aanwezig zijn om te winnen!

Word lid!

Zelf een vliegtuig besturen

Joppe mocht helemaal zelfstandig een vliegtuig besturen! Na een korte theorieles stapte hij samen met een piloot het vliegtuig in en mocht hij, onder begeleiding uiteraard, taxiën, opstijgen, vliegen en zelfs landen! Check deze super vette bucket list ervaring van Joppe!

Helikoptervlucht boven Breda!

Hoe gaaf was dit? Kelsey, Jette en Wouter waren nietsvermoedend bezig met hun workout in de fitness en nog geen uur later vlogen ze boven Breda in een helikopter! Bekijk hierrr de video van hun gave avontuur!

Flyboarden!

Pien wilde altijd al eens weten hoe is het om te flyboarden! Wij zorgde ervoor dat die droom uitkwam en namen haar mee naar Drimmelen! Het is lastiger en vermoeiender dan je denkt, maar oh zo gaaf om te doen! Wil je zien hoe het Pien afgaat? Klik hier!

Koemelken!

Simone had wel een hele bijzonder wens op haar Bucket List staan. Ze wilde niets liever dan eens een keer een koe melken! Dit was nog verrassend moeilijk om voor elkaar te krijgen. Koeien worden tegenwoordig natuurlijk allemaal machinaal gemolken, waardoor ze vaak niet meer met de hand kunnen worden gemolken omdat ze dit niet gewend zijn. Toch hebben we dit van Simone haar Bucket List kunnen afstrepen! Bekijk hier het resultaat!

Sport één dag gratis!

Vraag hier je dagpas aan en haal hem op bij onze receptie.

Ter attentie: een dagpas is éénmalig en alleen van toepassing op sporten in ons sportcenter (squash en vrijspelen in de sporthal uitgezonderd).

Geen velden gevonden.